Steeds meer mensen hebben last van chloorallergie

Chloor is al jaar en dag een doeltreffende oplossing om water te ontsmetten. Maar steeds meer mensen worden overgevoelig aan chloor of krijgen last van chloorallergie. Vooral bij (jonge) kinderen zien we een stijging van het aantal gevallen. Typische klachten van chloorallergie zijn jeuk, rode huid, rode ogen en irritatie van de luchtwegen. Chloor is bovendien niet ongevaarlijk en moet met de nodige voorzichtigheid toegepast worden. En niet iedereen is fan van die typische chloorgeur! 

Image

Chloorvrij genieten van je zwembad: dat kan!

Met PoolSan cs biedt BSI een gebruiksklare oplossing om het water van je bovengrondse zwembad (tot 14.000 l) of spa 100 % chloorvrij te behandelen. Zo ben je er zeker van dat het water volledig veilig en hygiënisch is, en dat zonder die typische chloorgeur. PoolSan cs is immers volledig geurloos. Het product heeft bovendien een uitvlokkende werking waardoor organische vervuiling makkelijk kan uitgefilterd worden. PoolSan cs zorgt voor aangenaam zwemwater dankzij de chloorvrije werkzame stof kopersulfaat pentahydraat die de groei van algen voorkomt. Het resultaat? Helder en hygiënisch water.

Gebruiksklaar, dat is handig.

PoolSan cs is een kant-en-klare oplossing die rechtstreeks in het water wordt gegoten. Het product werkt onmiddellijk, is geurloos en niet-irriterend. PoolSan cs heeft bovendien een uitvlokkende werking waardoor organische waterverontreiniging makkelijk kan uitgefilterd worden. Het product is compatibel met alle behandelingen, filters en bekledingen.